Én kommentar på “Når Putin gir oss mening

  1. Som motsats, så i Russland («Europas frieste land» 2007 jf internasjonal studie) diskuteres i TV-debatter også med vestlige meningsbærere Hussein Obama sin sabelrasling og motiv om hindring av Europas handel og utvikling. Men at et håp er i tegnene på at hans underliggende tidligere forsvarsallianse slår sprekker, ved at Frankrike kan gå med på laget MOT terrorismen, og ikke bare ødelegge land som Irak, Serbia, Afghanistan, Libya, Ukraina osv. At det nye info-jernteppet kan sprekke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s