Jeg er blitt blogger

Endelig har jeg mitt eget sted til å få ut frustrasjon, tanker og ting som opptar meg. Jeg tilhører de eldre engstelige fedre, de som er samfunnsengasjerte, de som er sportsinteresserte og som ser frem til fotballsesongen, som for vår del starter søndag, de som er mer enn gjennomsnittlig musikkinteresserte, de som er hypokondere med legeskrekk, de som har et nostalgisk forhold til 70-åra, de som aldri kan få nok av USA, de som er mer enn gjennomsnittlig interessert i slektshistorie, de som er glad i dikt, de som synes bomringer burde forbys, de som liker westernfilmer og slik kunne jeg fortsatt. Kort sagt, dette er meg. Og jeg kommer til å skrive her, smått eller stort, daglig eller en gang i uken, alt ettersom behovet melder seg.

I dag skriver vi fredag, og disse fredagene kommer alt for fort. Fredager er ok, men lørdager og søndager er ikke ok. Jeg tilhører den kategori mennesker som ikke kan fordra søndager, fordi tomme gater og stengte butikker gir uro og rastløshet, kanskje angst også. Det er forunderlig det med at angsten som regel dukker opp som oftest i helgene. Denne helgen er ikke så aller verst, for søndag kveld spiller Start bortekamp mot Godset, i den første serierunden i Eliteserien etter opprykket nå sist høst. Lørdag spiller laget mitt i England Sheffield United hjemmekamp mot Derby. Mitt håp er at de rykker opp i Premier League, da er jeg lovet selskap til Bramall Lane. Dessuten er jeg i jobbemodus denne helgen, som alltid. Mandag holder jeg foredrag.

Jeg har 3 barn, en gutt på snart 16 år, en som fyller 4 år denne sommeren og ei lita jente på 1 år. Det er slitsomt, men utrolig moro, og det gjør noe med en som menneske. Det er på mange måter annerledes å få barn når man er en middelaldrende gubbe. Jenta er overalt og jeg opplever at disse to må er ekstremt forskjellige. Gutten tar ingen sjanser, må være sikker før han foretar seg nor og det han spiser er et veldig lite utvalg, kresen med andre ord. Jenta er helt motsatt, hiver i seg alt, klatrer i trapper, kaster seg utfor ting og det er ikke uvanlig å finne bildekk fra storebrors biler i bleien hennes.

Nå har jeg et par ting som opptar hodet mitt denne helgen mer enn noe annet. Jeg trenger en arena i september, til party og konsert, og så er det den forbaska uroen….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s