4 kommentarer på “Er det komplett umulig å drive festival på Sørlandet?

 1. Hva skal til for at du vil si det går an å drive festival i Kr.sand?

  (denne svarte bakgrunnen med hvit (lyseblå?) skrift er helt grusom å lese på..)

  ~ Anne-Helene ~

  • Vi får ikke gjort noe med de som ikke er interessert, men mener det er mange der ute som aldri kommer seg ut. Det merker jeg på alle som sier de skulle vært der, men aldri kom seg av gårde. Selv etter femten år. Nå snakker jeg for vår del. Hvis lokalavisen, festivalene som er igjen og kommunen drar i flokk tror jeg vi kan klare det.

   • Det er et merkelig fenomen, er det sørlandstypisk? Det å ikke klare å lette fra stolen. Er disse menneskene redde for å bli kritisk til egne valg, egne liv? Ser de samfunnskritikken som en kritikk av dem selv? Spennende spørsmål. Har de noen svar når du spør?

    Kanskje du skulle selge pakker med hotell/annen overnatting og festivalpass rettet mot folk f.eks i Oslo og Stavanger?

 2. Er vel farlig å legge skylda på sørlendingene, men det er jo allmenn kjent at vi er trege, at vi liker oss hjemme og at vi kanskje ikke er like samfunnsengasjerte, som f.eks. de som bor i Oslo. Men det må jo også påregnes at mange flere lever i familier på Sørlandet, og da er terskelen høyere for å bevege seg ut av huset. Alle de aleneboende i Oslo er nok mer på farten. Jeg tror ikke det har noe med samfunnskritikken, men kanskje engasjementet for hver enkelt av oss. Vi er nok mindre engasjert, i alle fall når det kommer til handling. Det er en fabelaktig vise av Jan Engervik som heter «Nagenbading» og forsåvidt også «krangel», som setter oss i et litt humoristisk lys. Det vanlige svaret er at «jeg kom meg ikke av gårde» eller «fikk ikke tid». Hotellovernatting fra Oslo er en tanke, men folk er på jobb i september, så da måtte vi flyttet tyngden til en langhelg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s