2 kommentarer på “Metningspunktet

  1. Det er kanskje en slags samlemani, som min sønn som har sekken full av melkekorker og som bruker mer og mer plass til dem, han får heller ikke nok. Som mamma, synes jeg det burde holde med en eske full, men nei da.

    Kanskje disse milliarderdene er litt som barn, de kan ikke få nok og det er økende tall som er greia – ikke pengenes verdi. Så blir det en slags besettelse og et poeng i seg selv? Tror de fleste av oss motiveres av det vi oppfatter som fremgang, og tall er lett å måle og forstå.

    ~ Anne-Helene ~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s