3 kommentarer på “Man gjør seg sine tanker II

  1. Dette er vel like fullt et overgrep fra TV2 sin side. De utnevner seg selv både til jury, dommer og bøddel i dette tilfellet. Folket lar seg bare lede som en stor flokk sauer.

  2. Geir,mannen innrømmet jo selv at han er pedofil og har misbrukt barn.Jeg synes det blir helt feil å snakke om nåde og tilgivelse her, for det er jo nettopp nåde og tilgivelse han har snakket om for å få innpass i menigheter. Han har med all tydelighet vist at for ham er ikke dette begreper med reelt innhold, han har til og med FORSVART seg med at «når Gud har tilgitt meg kan ingen anklage meg» – normale mennesker sier ikke slikt, ikke når det gjelder noe så grovt.Og grovt er det. Det er ikke en homofil mann som ble forelsket i en annen mann og ikke kunne hjelpe for det. Det er ikke en som har blitt lokket inn i et sidesprang. Nei, han har med fullt overlegg MISBRUKT BARN SEKSUELT. I ÅREVIS.Ville de kristne snakket like mye om nåde og tilgivelse om han i stedet hadde voldtatt voksne damer nå og da, på sin ferd fra bedehus til bedehus?Fint at DERE (vi?) tror på nåden og evangeliet, men det gjør selvfølgelig ikke denne mannen. Han er således ikke en av «oss» og har nok aldri vært det heller.

  3. Her har du rett funky….. den siste som har rett til å snakke om tilgivelse her er pastoren. Det er det isåfall andre som må gjøre. Men denne pastoren har hjulpet folk opp fra rennesteinen, både her i landet og i Brasil. Det er et faktum som vi må være klar over. Han har hjulpet og inspirert hundrevis.. Ingen er i tvil om at han har gjort avskyelige ting som han må straffes for, det har alle fått med seg. Og vi som har barn selv og attpåtil kjenner han har ikke problemer med å kjenne på både svik og avsky. Det kan nok tenkes at han har en god og en ond side, så må vi ikke blande disse sammen og kalle det ondt…det vil ikke tjene til noe, men heller skade mange av de han har hjulpet opp av rennesteinen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s